Vad händer på segelflygklubben i Borås?

SM för segelflyg i Borås har dragit igång och denna gång tävlas det inom SM i Racing och Öppna klassen. Tävlingen pågår mellan 31 juli och 7 augusti. Varje morgon kl 10.00 hålls väderbriefing för piloterna där man går igenom hur vädret ser ut för dagen och om vädret tillåter får man reda på dagens flygbana. Kom gärna förbi och heja på alla duktiga piloter. Gå in på vår SM-facebooksida för att följa tävlingen där. 

 

Kommande händelser:

– Vecka 30 är det intensivvecka för eleverna då de kommer kunna flyga från morgon till kväll. Varför inte komma och heja på eleverna när de flyger?

– Vecka 31 är det SM i segelflyg på hemmaplan och vi i Borås segelflygklubb arrangerar tävlingen. Dessutom har vi flera piloter från hemmaklubben som ska vara med och tävla. Detta vill ni inte missa. För mer info, klicka här.

– 21 augusti är det Segelflygets dag och då kommer vi att anordna en ”Spaka själv-dag”. Det innebär att ni som är intresserade av att börja segelflyga men aldrig provat tidigare kommer att kunna prova på för ett billigare pris. Ett roligt tillfälle att ta reda på om segelflyg är något för dig. Mer info om hur ni anmäler er kommer snart. 

Välkomna!