Har du fått en flygning i presentkort? Grattis! Kontakta Gerth Ericsson på 0709 78 48 90 för att boka tid för din flygning

Ge bort en flygupplevelse

Öppet hus 3

Segelflygplan

Ge bort århundradets bästa present – en segelflygtur. Vi erbjuder en 30-minuters flygning över Borås stad tillsammans med en av våra duktiga instruktörer. Vi bokar in en dag som passar er och då vädret tillåter. Besöket tar ca 60 minuter varav ungefär 30 minuter är flygning och resterande är lite allmän information.

Pris: 1900 kr.

Motorseglare

Motorseglare är en blandning av motorflygplan och segelflygplan. Med motorseglaren har man möjlighet att flyga över specifika platser om man så skulle önska, exempelvis flyga över sitt hus om man bor i Borås med omnejd. 

 Vi bokar in en dag som passar er och då vädret tillåter. Flygningen varar ca 30 minuter. 

Pris: 1900 kr. 

Övrig info

Våra presentkort är giltiga under två säsonger och vi flyger dessa normalt under förmiddagar på helger för att erbjuda bästa upplevelsen för mottagaren. Vi delar inte ut tider där man får flyga utan det är mottagaren som bokar en för hen lämplig tid.
Vår säsong sträcker sig normalt från början av maj till slutet av september.

Maxvikt på passagerare är 105 kg.

Ring oss eller köp ett presentkort direkt via formuläret nedan och få det hemlevererat på posten. Presentkortet kommer med posten normalt inom fem dagar efter beställning. Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv ett meddelande om du har några särskilda önskemål. 

För att ringa och köpa ett presentkort, kontakta Gerth Ericsson: +46 709-78 48 90

Beställ presentkort

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
OBS! Det är helt fritt för mottagaren att välja om hen vill flyga - det gör inte den som beställer!
Godkännande hantering av uppgifter
Eftersom du skickar uppgifter om adress i detta formulär behöver vi ditt godkännande att vi hanterar dessa uppgifter tills presentkortet är utnyttjat. Efter det kommer alla uppgifter att raderas. Om du inte godkänner detta ber vi dig ringa till oss istället. Kontaktuppgifter har du strax ovan detta formulär.